Όλα έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι.

Hervías ενώνει το PP πεπεισμένος ότι είναι ο μόνος που μπορεί να νικήσει Sanchez

Ο πρώην γραμματέας της οργάνωσης πολιτών (Cs), Φραν Ερβίας, ανακοίνωσε αυτή την Κυριακή ότι εντάχθηκε στις τάξεις του PP επειδή είναι πεπεισμένος ότι είναι το «μόνο έργο» που μπορεί να κερδίσει τον Πέδρο Σάντσεζ.

Ο Hervías ανέφερε ότι έφευγε από το Cs μετά από σχεδόν 15 χρόνια μαχητικότητας, από την ίδρυσή του. Όντας ένας από τους ισχυρούς άνδρες του πρώην ηγέτη του κόμματος, Albert Rivera, ο Hervías ισχυρίστηκε ότι πήρε αυτή την απόφαση πριν από αρκετές εβδομάδες και όχι μετά την πρόταση μομφής που κατατέθηκε αυτή την εβδομάδα στη Μούρθια.

Συγκεκριμένα, στην προεκλογική εκστρατεία των καταλανικών εκλογών, στην οποία τόνισε ο Σιουνταντάνος, “εγκατέλειψε τις αποσχιστικές ισότητες και δήλωσε ότι θα στηρίξει την PSC, η οποία είναι ο μεγαλύτερος συνεργός σε ό,τι πολεμούσε το κόμμα στην Καταλονία”.

Για τον Ερβία, ο Σιουνταντάνος έχει γίνει «άλλο ένα δεκανίκι του Σαντσισμού» και «δεν αποτελεί πλέον μέρος της λύσης, αλλά πρόβλημα» για την Ισπανία, η οποία χρειάζεται ένα ισχυρό πολιτικό σχέδιο, οπότε αποφάσισε να ενταχθεί στις λαϊκές τάξεις.

“Το μόνο πολιτικό σχέδιο που μπορεί να νικήσει τον Σαντσισμό είναι αυτό του Πάμπλο Καζάντο. Είμαι στο ΡΡ για να νικήσει ο Παντρεμένος τον Σάντσεζ. Μεταξύ σανχισμού ή ελευθερίας, θα επιλέγω πάντα την ελευθερία», δήλωσε ο Hervías, ο οποίος αποκάλυψε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΡΡ Teodoro García Egea και αυτού.

Έχει προσεγγίσει τα μέλη του Πορτοκαλί Σχηματισμού που θέλουν να πάνε στο δρόμο τους και έχει προβλέψει ότι θα υπάρξουν πολλές περιπτώσεις όπως η δική του: “Σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες εγκατάλειψη των Cs: ένα σπίτι και το ένα στο PP.”, θεωρείται Hervías, ο οποίος πιστεύει ότι για να μην καταλήξουν οι πολίτες όπως το UPyD, “πρέπει να μιλήσουν στο PP για να προσθέσουν διαθήκες”.

Η ενσωμάτωσή του στο PP είναι άμεση και αν του ζητηθεί να πραγματοποιήσει εκστρατεία στη Μαδρίτη στις εκλογές της 4ης Μαΐου: «Αν ψήφιζα στη Μαδρίτη, θα ψήφιζα τον (Isabel Díaz) Ayuso. Αντιπροσωπεύει τις αξίες μου”, αποφάνθηκε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.