Όλα έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι.

Στρατηγική συμμαχία της Iberdrola rubrics με τη Volkswagen

Η Iberdrola, η SEAT και η Grupo Volkswagen ενισχύουν τη δέσμευσή τους για ηλεκτρική κινητικότητα με την υπογραφή στρατηγικής συμμαχίας για την παροχή νέας ώθησης στην ηλεκτροδότηση στην Ισπανία. Η συμφωνία συνεργασίας, η οποία έχει υπογραφεί στο πλαίσιο της Ημέρας Ισχύος που διοργανώνει ο Όμιλος Volkswagen, έχει ως κύριους στόχους της την παροχή ανανεώσιμης ενέργειας στην αλυσίδα αξίας των ηλεκτρικών οχημάτων, την ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός δημόσιου δικτύου υποδομών επαναφόρτισης.

Πρώτον, αυτό το στρατηγικό σχέδιο προβλέπει την προμήθεια ανανεώσιμης ενέργειας στις εγκαταστάσεις του ομίλου Volkswagen στην Ιβηρική Χερσόνησο. Έτσι, ο όμιλος Volkswagen κάνει ένα επιπλέον βήμα στον στόχο του να καταστεί περιβαλλοντικά ουδέτερη εταιρεία έως το 2050, σύμφωνα με το σήμα των συμφωνιών του Παρισιού. ” συμφωνία καθιστά την Iberdrola τον ενεργειακό εταίρο αναφοράς, ο οποίος θα επιτρέψει στην ομάδα αυτοκινήτων να επιτύχει αυτούς τους στόχους.

Η συμμαχία, η οποία επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, προβλέπει επίσης τον εφοδιασμό της ενέργειας με εγγυήσεις ανανεώσιμης προέλευσης (GdO) και άλλες ενεργειακές λύσεις για τους τελικούς πελάτες του Ομίλου και το δίκτυο αντιπροσώπων του.

Ένας άλλος βασικός τομέας δράσης της συμφωνίας για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης θα είναι η συμβολή στην ανάπτυξη υποδομών επαναφόρτισης στη χώρα. Οι τρεις εταίροι εκτιμούν ότι, λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη εξέλιξη του πάρκου ηλεκτρικών οχημάτων στην Ισπανία, θα χρειαστεί ένα δίκτυο περίπου 350.000 αστικών και υπεραστικών δημόσιων σημείων επαναφόρτισης έως το 2030.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.