Όλα έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι.

Η Τερέζα Ροντρίγκεζ κατηγορεί την απόφαση του Ιγκλέσιας για την «τεράστια ανωριμότητά» της

Ο Ανδαλουσιανός ηγέτης των Αντικαπιταλιστών και πρώην Γενικός Γραμματέας της Podemos Andalucía, Τερέζα Ροντρίγκεζ, κατηγόρησε σήμερα την πολιτική «νέα περιπέτεια» του Πάμπλο Ιγκλέσιας για την «τεράστια ανωριμότητά» του και επέκρινε ότι έχει «σοβαρές δυσκολίες» να δεσμευτεί στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Ο Rodríguez έχει υιοθετήσει αυτή την άποψη μαθαίνοντας τα νέα ότι ο δεύτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ηγέτης του Podemos, Pablo Iglesias, αφήνει την κυβέρνηση να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές στην Κοινότητα της Μαδρίτης στις 4 Μαΐου.

“Μου δίνει την εντύπωση ότι ο Παύλος Ιγκλέσιας δυσκολεύεται σοβαρά να δεσμεύσει το 100 τοις εκατό στα καθήκοντα που αναλαμβάνει”, πραγματοποίησε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο αντικαπιταλιστής, ο οποίος έφυγε από την Podemos Andalucía μεταξύ άλλων λόγων για να διατηρήσει θα ήταν ιδεολογικές και οργανωτικές διαφορές με τον Ιγκλέσιας, τον έχει επικρίνει για τη «διευκόλυνση» της επανάληψης των γενικών εκλογών το 2019 για να «πάρει» μια τρίτη αντιπροεδρία στην κυβέρνηση psoe.

“Η επανεκλογή σήμαινε ότι ο Βοξ έγινε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είναι η μεγαλύτερη ανευθυνότητα των Podemos και Paul Iglesias με τις αποφάσεις τους», κατήγγειλε.

Επιπρόσθετα, έχει σκεφτεί ότι έχοντας κάνει όλα αυτά “απλά για να είναι” αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης psoe και “να βαρεθεί λίγους μήνες αργότερα” μεταφέρει την ιδέα ότι “κάποιοι βρίσκονται στην πολιτική από μια αίσθηση λόγου, η οποία φαίνεται να είναι έλλειψη ωριμότητας”, ανέφερε.

“Ανέλαβε την ευθύνη του αντιπροέδρου με κοινωνικά καθήκοντα σεβόμενος τους πιο ευάλωτους ανθρώπους και έχει βαρεθεί τόσο γρήγορα για να κάνει το δρόμο για μια άλλη πολιτική περιπέτεια που υποδηλώνει τεράστια ανωριμότητα”, δήλωσε ο Ροντρίγκεζ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.